Empresa


Des de la seva fundació l'any 1954, Automotor S.A. s'ha dedicat a la venda i servei post-venda de tractors i maquinària de moviment de terra. Posseeix, per tant, una àmplia experiència en ambdós sectors.

Per tal de poder satisfer la gran demanda que va ocasionar l'expansió creixent de la marca a la zona, Automotor S.A. construir unes instal·lacions de més de 20.000 m2 distribuïts en moderns tallers d'uns 5.000 m2, magatzem de recanvis amb 3.500m2, oficines, exposició coberta, exposició a l'aire lliure i zones d'aparcament i circulació.

L'objectiu perseguit per Automotor S.A. ha estat sempre estar a prop del client, tant per mitjà del seu personal perfectament especialitzat, com a través dels vint tallers de servei, ubicats a Lleida i Osca.

A més, conscient de la importància que la disponibilitat del Recanvi Original representa per a l'usuari, l'empresa manté un abundant estoc de peces, que permet atendre amb rapidesa i garantia qualsevol emergència que pugui presentar-se, comptant amb l'excel·lent organització i suport de New Holland España SA, Komatsu, Kuhn i CaseIH.

Edifici Taller